onsdag 8. juli 2009

Enok Nilsen på fiskebrygga i Kristiansand

Nok ett restaurantbesøk er unnagjort. Vi besøkte en av restaurantene som ligger rundt fiskebrygga i Kristiansand, nemlig sommer restauranten til fiskehandler Enok Nilsen.
Rundt selve vannet her nede ligger det 6 forskjellige restauranter: Rett i garnet og Enok Nilsen som er kun åpne om sommeren og bare uterestauranter. Begge 2 har utspring i selve fiskebasaren der de har utsalg til vanlig.
I tillegg ligger de 4 vanlige restauranter som har åpent hele året: Dolly Dimples, Makrellen, Pieder Ro og Bølgen & Moi. De har og alle uteservering, som er ett must her nede.

Men tilbake til Enok Nilsen. Vi spiste fiskesuppe og skalldyr tagliatelle. Maten er ganske standard og er nok lagd på forhånd. Men passer fint etter noen pils. Og den er og noe overpriset etter min mening. Kr 215.- for tagliatellen som dere ser på bildet. Fiskesuppa kostet kr 139.- og den prisen passet bedre. Det fulgte med kjedelig brød til.
Ellers er utsikten og plassen nydelig. Sola forsvinner etterhvert og det er bare Bølgen & Moi som har sol sent her nede + Pieder Ro.
Servitørene er uerfarne men hyggelige. Toalettene er ikke noe særlig innbydende.
Men stort sett er dette fine plasser å sitte på for å se på livet, men etter egen erfaring er det bedre mat hos naboen Rett i Garnet, men der er det flere folk og trang om plassen på sommerstid.

Knut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar