Idag var kokken igjen tilbake i gammelt slag og serverte skikkelig gourmetmiddag hjemme. Det er blitt litt kaldere ute og da får en jo mer lyst til å lage mat inne.
Det ble litt eksperimentering med maten, men godt var det.
Vi spiste:
Lettrøkt vill kveite i vår lille Abu Røkeovn.
Skalldyrsuppe laget på kraft av hummer og grønnsaker.
Kalde krabbekaker og trøffelskum.
Og gulrotkake til dessert fra Torgrim Hansen bakeri.
Det er virkelig å anbefale forskjellig røykt fisk ikke bare makrell og ørret. Og har en røkeovn selv så kan det meste røkes. Vi har tidligere prøvd mange forskjellige fisk, andebryst, hjortefilet mm.
Skalldyrsuppe er best når den lages selv, med skikkelig kraft. Bruk gjerne rekeskall, hummerskall med innmat, krepse-skall og ett lite utvalg av grønnsaker med smak.
Når kraften etterpå er ferdig og man sper til suppe så smak til med litt chili-pasta.
Knut
Håper gulrotkaken vår smakte :)
SvarSlettElise
Torgrim Hansen
Jeg husker ikke akkurat hvordan den smakte, men den var sikkert like god som 12 øresene deres, som er byens beste:)
SvarSlett