torsdag 16. juli 2009

Stekt makrell og tiramisu


I går var vi på (hold dere fast) makrellen og spiste stekt makrell!
Det er nemlig en restaurant på fiskebrygga i Kristiansand som heter Makrellen og da må en selvfølgelig ha makrell til mat. Men partneren på andre siden av bordet spiste fiskesuppe.
Fisken var god den, men manglet det lille ekstra. Men fiskesuppa falt i god smak. Mye fisk og skalldyr, men ikke for kremete. Meget god.
Restauranten ligger fint til på brygga, men er litt i skyggen om dagen når sola er bak huset. Er heller ikke så etablert som de andre her nede, men jeg håper at de klarer seg da det er en stor og fin restaurant.
Og for en gangs skyld var det masser av servitører, og som vanlig hyggelige svensker.
Ett lite minus er at ved bordene ute så sitter du litt for dypt i stolen i forhold til bordet. Blir nesten barn igjen ved de voksnes bord.


Men jeg gledet meg mest til Tiramisuen som ventet i kjøleskapet hjemme. Kokken hadde i full fart smelt sammen en på jobb og tatt med hjem. Men det var ikke brukt likør, bare kaffe til dynking. Men dette er godt og den oste kremen er snadder. Dessert som en blir kvalm av ganske fort om en spiser mye.
Vi har forresten marzala vin i barskapet og skal få lagd en skikkelig tiramisu en dag hjemme.

Knut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar