søndag 17. januar 2010

Lunsj Hos Naboen i KristiansandIgjen har jeg besøkt naboen på torget i Kristiansand. Og nå var de mer ferdige enn sist gang vi var der. Vi spiste lunsj en travel lørdag, med mye folk og pulserende atmosfære.
Og vi oppdaget ett kjøkken som ikke helt sto til sekser, men ett serveringsspersonell som gjør og kan jobben sin.
Og for alle dere der ute! Dette er en ypperlig treffsted, hvor man kan se og bli sett. Og er man ikke så kresen på maten så blir en mett også.
Og det er høy kaffe latte faktor:)
Les om besøket her:

Knut

4 kommentarer:

 1. Hei igjen, og tusen takk for kommentaren din:) Jeg lurer på hvor man kan få tak i usøtet kakao? Er det den vanlige som man bruker til baking? Eller er det en spesiell type? Jeg tenkte å lage sjokolademoussen fra oppskrift-siden din, skjønner du,...

  Og så hadde jeg spørsmål angående mangoisen din. Hva er custard for noe? Og destinert melk? OG for å ikke snakke om jeg kan bruke vanlig juice fra appelsiner fremfor fra en kartong?

  Tenkte å lage mye av det du nevner, og skjønner ikke alt, som du sikkert forstår;)

  Håper på svar? Please?

  Ha en fin tirsdag! OG takk for at du har laget en flott oppskriftside! :D

  SvarSlett
 2. PS: Jeg har tittet på oppskriftene dine igjen, og jeg synes ikke de virker utfyllende nok. Det virker som om du har skrevet dem litt fort, ihvertfall en del av dem.

  Men håper uansett at du kan forklare nærmere så jeg kan gjøre det riktig!

  SvarSlett
 3. Raske svar til Maria:
  Vi bruker vanlig bakekakao, men det finnes andre typer, spør gjerne i større butikker, helsekost og innvandrerforretninger. Kan ikke huske dette i farta.
  Custard er engelsk for vaniljesaus. Kan og referere til andre typer sauser/kremer.
  Destinert melk er nok en stavefeil. Vet ikke hvilken oppskrift den er i?
  Bruk gjerne fersk appelsinsaft. Blir bare bedre smak.
  Og til alle:
  Veldig mange oppskrifter er innsendt, lånt fra andre osv. Jeg bare legger de tilgjengelig for dere. Mange av de eldre oppskriftene er mangelfulle, men jeg har valgt å beholde dem siden mange er matkultur.
  Knut

  SvarSlett
 4. Hei igjen, takk for svar:) Nå har jeg greid å rote bort den spesielle oppskriften, men den stod noe om at destinert melk skulle blandes i vanlig melk, og jeg ble veldig forvirret av det.

  Og et annet sted så står det kondensert melk, og litt blanding. Men jeg prøver meg med det som virker tryggest;) og så får jeg se...

  Takk uansett!

  :)

  SvarSlett