søndag 26. april 2009

Akkarlao på menyen



Etter litt betenkningstid så måtte blekkspruten til pers Lørdagskvelden. Jeg er ikke sikker på om akkar er vanlig lørdags snacks blant den norske befolkning, men hos oss er det så mye rart som dukker opp at jeg ikke ble overrasket når denne lå på benken.
Den var heldigvis renset ferdig.

Og hva lager en med akkar, jo Akkarlao!
Ellers kan jo akkar grilles, friteres og stekes.
Vår Akkarlao ble lagd i panne. Akkar og noen reker ble lett stekt og lagt til side. Så ble litt grønnsaker lett stekt og overhelt en indisk karrisaus. Før servering ble akkar og reker tilsatt og det hele ble servert med ris.
Smak:
Vel, det smakte ikke noe spesielt. Akkar har en mild og ganske nøytral smak uten bismak. Konsistensen på noen av armene er litt ekkel og kanskje ikke alle liker det, men slett ikke galt.
Passet veldig fint sammen med karrisaus og reker. Gjerne ferdige wok grønnsaker.

I dag søndag er det restemiddag. Og da blir det tømming av kjøleskapet.

Knut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar