fredag 24. april 2009

Nykålen er kommet


I dag ble det nykål (utenlandsk) til middag med viltkarbonader. Og det smakte etter en uke med mye fisk. Men det ligger en blekksprut i kjøleskapet til imorgen eller søndag, vi får se.
Og vi ser frem til den norske nykålen kommer.
Tips:
Vi hadde en diskusjon om krydder i viltkarbonader og ble nesten enige om at vi prøver med en Garam Masala blanding neste gang. Det har jeg prøvd før og denne krydderblandingen passer perfekt i alle slags kjøttkaker og karbonader. Spesiellt om det skal i brun saus. Nå er det mange typer av disse men prøv dere frem.

Så får jeg se om jeg lager rapport fra blekkspruten senere i helga.

PS: Nykål deles i 4. Ta vekk stilken og stygge blader. Kok opp litt vann med mye smør og litt salt. Legg i kålen noen minutter og vips så er den ferdig.
Knut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar