søndag 8. november 2009

Nordfjord wienerschnitzel og Saritas kyllinglår


Igjen har vi vært på rema og handlet middag til under 100 lappen. Og denne gangen ble det Nordfjord wienerschnitzel som ble lagt i handlekurven.
Og for å si det med en gang, dette var godt!
Denne er rett og slett god, og så enkel å lage siden dette er fersk vare som er ferdig panert og bare skal stekes lett i panna.
Og man kan jo servere dette som en klassisk wienerschnitzel med tilbehør, eller som vi gjorde med ris og grønnsaker.
Selv om denne er laget av svin, og den originale er jo av kalv, så smakte dette utmerket.
Og de er ganske store slik at en blir mett med 1 stk + tilbehør.



I tillegg prøvde vi her om dagen en av de nye ferdigrettene fra Sarita. Nemlig saritas tandoori lår med basmatiris og saus. Dette er en ferdigrett som bare kan varmes opp i ovnen, mikroen.
Sarita har noen andre retter som vi har prøvd tidligere, men denne var ny for oss.
Og her kan jeg si med en gang at vi ble skuffet. Dette var ikke av det store smaksmessig, og lårene var mest bein. Riktignok følger det med ekstra chilikrydder, men jeg anbefaler heller en tur på Restaurant Mother India, hvor maten er 10 ganger bedre enn disse ferdigrettene. Er nok 5 ganger dyrere, men, men.

Og dette var ukens raske middager.

Knut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar