søndag 18. oktober 2009

Crispi filet av kalkun fra Rema


Igjen har vi prøvd en av disse "middag til hele familien for under hundrelappen" hos Rema. Nemlig Crispi filet av kalkun. Det er 2 stykker i pakken og disse skal stekes eller ovnsbakes, slik at de beholder sprøheten.
Vi stekte dem og serverte med poteter og litt grønt.
Men vi hadde ikke saus på og det var nok en tabbe da dette var noe tørt. Smaken er grei nok, men det er noe kunstig som stikker gjennom, vet ikke hva.
Men det er mer smak i disse enn de 2 foregående produkter vi har spist i samme serien.
Jeg anbefaler absolutt å ha noe saus til slik at det blir mer saftig og mer smak, men ellers var dette greit nok som en rask hverdagsmat.

1 kommentar:

  1. Det "kunstige som stikker gjennom" er nok smaksforsterkere tenker jeg. Populært kalt MSG eller "glutamat". MSG er et velkjent excitotoxin og noe man bør holde unna barn for enhver pris.

    SvarSlett