Denne må dere som er glad i å bake prøve. Det er den beste sjokoladekaken jeg har spist (garantert) og den er ikke for de som er på slankeren.
PS: Bildet ble litt galt da jeg ikke fikk stilt inn blitzen.
Lag eggedosis, smelt smøret, bland sammen det tørre og ha kefir ved siden av. Bland alt litt etter litt i en bolle, og hell over i langpanne 30x40 cm, evt. i to figurformer. Stekes på 190°C i ca. 30-45 min i langpanne, en del lenger i figurform.
Bruk en bakepinne med jevne mellomrom etter 30 min i ovnen, evt. følg med, og ta kaken ut når du ser den løsner fra formen.
Saftig sjokoladekake
4 egg
500 g sukker
500 g hvetemel
2 ts salt
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
4 dl Oboy pulver
7 dl kefir melk
2 ts natron
350 g smør
500 g sukker
500 g hvetemel
2 ts salt
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
4 dl Oboy pulver
7 dl kefir melk
2 ts natron
350 g smør
Lag eggedosis, smelt smøret, bland sammen det tørre og ha kefir ved siden av. Bland alt litt etter litt i en bolle, og hell over i langpanne 30x40 cm, evt. i to figurformer. Stekes på 190°C i ca. 30-45 min i langpanne, en del lenger i figurform.
Bruk en bakepinne med jevne mellomrom etter 30 min i ovnen, evt. følg med, og ta kaken ut når du ser den løsner fra formen.
Denne kaka skal eg prøve! Spennende at du bruker O'boy og kefir. Trur eg vil bruke litt kakao og litt sterk kaffe som en variant. Men skal først prøve originalen!
SvarSlett