søndag 2. februar 2014

Bruschetta til Søndagsfrokost!

Nå er vi forhåpentligvis tilbake til å blogge litt om hva som skjer ved kjøkkenbordet vårt. Dette er en grei måte å formidle det som skjer her hjemme, i forhold til nettsiden som ikke har så mange muligheter for våre egne tanker og gjøremål.
Kanskje ikke alle som liker varm mat til frokost, men la oss si lunsj da:

Bruschetta er enkelt å lage og vi bruker slike små baguetter delt i 2 på langs(den flate siden)

Rose's Søndags bruschetta


Ingredienser(mål etter eget ønske om smak, men dette blir ca 6 stykker)

3 små baguetter delt på langs
1/4 rødløk hakket
1 fedd hvitløk hakket
15-20 sorte oliven hakket
2 ss virgin olivenolje
1 ss frisk hakket oregano
1 ts friskhakket basilikum(evt tørr)
1 ts frisk persille hakket(evt tørr)
1 stor tomat hakket
6 ss smulet fetaost
Parmesan til topping

Forvarm stekeovnen til ca 190 C
Legg på de delte baguettene på ett bakepapir på en stekeplate.
I en liten bolle blandes løk, oliven, hvitløk, alle urter og 1 ss olje.
Blandingen legges på baguettene og på toppen drysses en blanding av feta og parmesan.
Sprinkle litt olje på toppen.
Bakes ca 10 minutter i ovnen.

PS: Denne retten kan og serveres som snacks eller en enkel forrett. Man kan og variere fyllet med det man haver i kjøleskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar