Kanskje ikke alle som liker varm mat til frokost, men la oss si lunsj da:
Bruschetta er enkelt å lage og vi bruker slike små baguetter delt i 2 på langs(den flate siden)
Rose's Søndags bruschetta
Ingredienser(mål etter eget ønske om smak, men dette blir ca 6 stykker)
3 små baguetter delt på langs
1/4 rødløk hakket
1 fedd hvitløk hakket
15-20 sorte oliven hakket
2 ss virgin olivenolje
1 ss frisk hakket oregano
1 ts friskhakket basilikum(evt tørr)
1 ts frisk persille hakket(evt tørr)
1 stor tomat hakket
6 ss smulet fetaost
Parmesan til topping
Forvarm stekeovnen til ca 190 C
Legg på de delte baguettene på ett bakepapir på en stekeplate.
I en liten bolle blandes løk, oliven, hvitløk, alle urter og 1 ss olje.
Blandingen legges på baguettene og på toppen drysses en blanding av feta og parmesan.
Sprinkle litt olje på toppen.
Bakes ca 10 minutter i ovnen.
PS: Denne retten kan og serveres som snacks eller en enkel forrett. Man kan og variere fyllet med det man haver i kjøleskapet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar