fredag 7. august 2009

Baguett i stekeovnen, hurtigmat i hverdagen.


Midt i en hektisk sommer er det ikke alltid tid til å lage skikkelig middag. Og da er en av mine favoritter baguetter med salat, skinke og ost. Eller annet fyll. Alt kan brukes her.

Sommeren har vært hektisk med mye reising og ikke så mange oppdateringer i bloggen, men etterhvert som høsten kommer vil vi igjen bruke mer tid hjemme på å teste matvarer og oppskrifter.
Men tilbake til baguetten, for dette er snadder når en trenger rask mat.

Favoritten min er hvitløksbaguetter, men og grove baguetter.
Er baguetten halvstekt så stek den ferdig etter anvisning på pakka.
Så deler en den på langs, men ikke helt igjennom.
Legger i litt salat, agurk, tomat eller annen grønt i biter.
Stapper nedi litt skinkebiter, eller feks stekt kylling, kjøttdeig ol.
Krydrer eller evt bruker litt krydret saus over og til slutt dekker dette med osteskiver, jarlsberg er fint.
Inn i stekeovnen på 200 grader til osten begynner å smelte.
Om en ønsker baguetten myk så kan den varmes i mikroovnen.


God appetitt
Knut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar