Idag var det igjen tid for en fornøyelig vinsmaking. Vinprodusenten Laroche Wines var på besøk i Kristiansand med sin franske Winemaker Richard Lavanoux Vi fikk smake på masse god vin i de flotte lokalene til Gladkjøkkenet på Hotel Norge i Kristiansand. Det ble og servert en tallerken med litt forskjellig som vi kunne matche mot vinene.
Jeg lager senere en liten gjennomgang av disse vinene som legges ut på nettsidene, men jeg må innrømme at det er enorm forskjell på viner og det merker man når man smaker de mot hverandre. Og som regel har prisen noe å si.
En 300.- vin er oftest bedre enn en til 100.-
Men her er 2 anbefalinger fra meg, en rød og en hvit i full fart:
Rød: Laroche Mas la Chevaliere Rouge 2006. Pris: 164,90. nr 44726 Brukes til kjøtt, ikke terrassevin. Bestillingsutvalget
Hvit: Laroche Mas la Chevaliere Blanc 2007. Pris: 149,90. Nr 58534. Flott vin til sommerbruk. både med og uten mat. Frisk og god. Bestillingsutvalget.
Ang Gladkjøkkenet:
Dette er ett eget kjøkken som Hotel Norge bruker til kurs, tilstelninger ol. Det kan anbefales å bli
med på ett av disse kursene da kjøkkenet er enhver huskokks våte drøm.
Knut
Jeg lager senere en liten gjennomgang av disse vinene som legges ut på nettsidene, men jeg må innrømme at det er enorm forskjell på viner og det merker man når man smaker de mot hverandre. Og som regel har prisen noe å si.
En 300.- vin er oftest bedre enn en til 100.-
Men her er 2 anbefalinger fra meg, en rød og en hvit i full fart:
Rød: Laroche Mas la Chevaliere Rouge 2006. Pris: 164,90. nr 44726 Brukes til kjøtt, ikke terrassevin. Bestillingsutvalget
Hvit: Laroche Mas la Chevaliere Blanc 2007. Pris: 149,90. Nr 58534. Flott vin til sommerbruk. både med og uten mat. Frisk og god. Bestillingsutvalget.
Ang Gladkjøkkenet:
Dette er ett eget kjøkken som Hotel Norge bruker til kurs, tilstelninger ol. Det kan anbefales å bli
med på ett av disse kursene da kjøkkenet er enhver huskokks våte drøm.
Knut
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar