torsdag 18. juni 2009

Foie gras til middag, hva!


For de som ikke vet hva Foie Gras er for noe så har dere her ett bilde av 2 skiver i stekepanna. Foie gras er fet lever på norsk og er enten gås eller and. Så gåselever til middag er ikke hverdagskost, hverken her eller hos så mange andre.
Nå skal jeg innrømme at vi hadde en billig versjon, dvs ande typen, men det skulle visstnok smake ganske likt.
Og jeg hadde aldri smakt dette før.
Vi stekte skiver i tørr stekepanne (viktig med tørr panne da dette er så fett at annet fett bare ødelegger). Krydret forsiktig og spiste de med toast til.
Levra er fast før steking og blir helt myk av stekingen.
Kokken i huset mener dette er skikkelig snadder, men jeg selv er ikke overbevist. Smaken var iallefall ikke verd prisen(nesten 800 kr kiloen).

Men de norske jordbærene til dessert derimot, jummi, jummi!!

Knut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar